sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kenkiäkenkiäkenkiä

Hyvä että osaan ees käyttää tätä bloggeria, kun tää on näköjään muuttunut kunnolla. Vähän on taas asiat hakusessa. Sain vihdoinkin aikaseks tehä noista kengistä juttua mitkä mulle tuli joku kuukaus pari sitten. Kengät tilasin: http://www.jagerstore.co.uk/ nettisivuilta. Toi oli eka kerta kun tilaan ulkomailta mitään. Hiukan jänskätti tilatessa, että mitähän tästä tulee kun englannin kieli on hiukan hakusessa. Tilaus suju kyllä paremmin kun hyvin. Kengät oli alennuksessa eli hintaakaan ei tullut hirveästi. Postituksessa tais mennä reilu viikko. Postikulut oli 10 euron pintaan vaikka ois tilannu kuinka paljon tahansa tavaraa. Suosittelen muillekkin tuota sivustoa, jos on kenkiä tilaamassa.


Piti ottaa noista laatikon kansistakin kuvat, kun oli niin kivan näköset boxit. Merkkeinä oli siis Demonia ja Pleaser.

Ensimmäisenä esittelen noi Pleaser xtc-1020 kengät mitkä täällä blogissa on jo kerran vilahtanut. Oon jo pitemmän aikaa noista kengistä haaveillut mutta en oikein tiennyt mistä ne ostais. Sain sitten vihiä tosta jagerstore kaupasta ja päätin ne sieltä ostaa. Korkoa löytyy n. 17cm. Vaikka korkoa onkin paljon kengät ovat aivan loistavat jalassa. Todella helpot kävellä! Näistä kengistä ei vaan voi olla pitämättä.

 

                                                             Ja hiukan edestä olevaa kuvaa

Sitten ostin vielä Demonian kengät Stack-301. Hirveen massiivisen näköset kengät mutta jalassa tuntuu tosi kevyeltä. Pohjissa näytti olevan mukavat urat niin ei haittaa vaikka kengän alle muutama kivi meniskin. Näissä oli myös sen 17cm pohjaa. Tämmönen lyhyt ihminen tuntee ittensä hirveen pitkäks nuo kengät jalassa.

Tämmöstä kenkä settiä tällä kertaa. On ainakin reilusti kuvia tässä postauksessa...

2 kommenttia:

  1. oon pitkään himoinnu noita alempia kenkiä! ai että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan superit noi kengät. Suosittelen hankkimaan : )

      Poista