maanantai 23. heinäkuuta 2012

Niitä näitä kaalinpäitä

Otsikko nyt ei liity taas mihkään mutta mitä sitten. Rustaillaanpas tänne jotakin viikonlopusta. Hämeenlinnassa oli wanaja festival jossa käytiin kaverin kanssa pyörähtämässä. Oikeestaan oltiin vaan porttien ulkopuolella. Törmäsin muutamaan kaveriin ja tuli vietettyä ihan mukava viikonloppu.  Taidan olla jo liian vanha viettämään iltaa ulkona tai sitten pukeudun vaan huonosti sillä ulkona oli kyllä kylmä. Toiset meni ilman paitaa siellä ja toisilla vaan jotkut shortsit jalassa. Rupes ittee vaan paleltamaan enempi, kun näki jonkun vähissä vaatteissa. Käväsin myös mäkkärissä läskeilemässä pariin otteeseen.

Joku mutiainen tuli kysymään multa, että voisko ottaa musta kuvan. Laittais sen kuulemma koti albumiinsa. Jäi kyllä kuvat ottamatta ties mitä ois niille tehny. Ois sen takia halunnu ottaa sen kuvan kun mulla on niin paljon lävistyksiä. Se rupes sit esittelee omiakin lävistyksiä ja näytti olevan ylpee niistä. Sil oli tasan 2 lävistystä. Oisko pitäny rupee hehkuttaa sen kanssa siinä, et ai vitsi sul on makeet korut. Joo ei. Jos musta kävelee ohi ihminen jolla on 2 lävärii pärstässä eikä se erotu mitenkään massasta niin ei se kyllä jää ees mulle mieleen.

Piti ottaa itsestänikin kuvia mutta ne taas jäi. Lupaan, että seuraavan viikonlopun jälkeen tulee kunnon postaus sillä oon kuopiossa torstaista sunnuntaihin. Eli siis kuopiorock kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti