keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kuopio Rockcock osa 1

Torstai päivä lähti käymään armottomalla pakkaamisella. Välil vähän mietitytti, että onkohan sitä nyt ees kaikki tavarat mukana kun vaan viskoiili roinia laukkuun. Sainkin sitten kaikki pakattua ennen töihin lähtöä. Työ päivä tuntui tuskallisen pitkältä vaikka se kesti vaan 8h. Vähän väliä kattelin kelloo, että joko pääsis himaan. Vihdoin ja viimein kello sit löi 8 ja pääsin duunist. Päästyäni kotiin kävin viel nopsaa suihkussa. Oli varmaan ehkä nopein suihkussa käynti ikinä : D Meitin piti lähtee 9 ajelee Hämeenlinnan kautta Kuopioon mutta vähän myöhästyttiin aikataulusta. Päästiin sit kympin jälkeen lähtemään Kuopioon. Meitä lähti neljän hengen seurue reissuun. Onneks oli maasturi käytössä ni saatiin kaikki tavarat mahtuu kyytiin. Pysähdyttiin muutamaan otteeseen matkan aikana. Rupes ittee väsytää kyllä melkosesti, kun olin jo kuuden maissa aamulla herännyt. Otin sitten pienet tirsat apukuskin paikalla jonka jälkeen vaihettiin sitten kuskia. Ajoin ite sit loppu matkan perille. Meillä oli tietysti navigaattorikin mukana. Mä niin rakastan sitä irmelin ääntä, kun se niitä ohjeita sieltä rääkyy -.-
Kuopiorockin leirintä alue löyty helposti. Leirinnässä vaihettiin liput rannekkeisiin ja ei muuta, kun telttaa pystyttämään. Se olikin sitten helpommin sanottu, kun tehty. Oon joskus kersana viimeks kasannu telttaa mut siinäkin oon lähinnä vaan kattellu. No vituilleenhan se nytkin sit meni. Onneks oli kuva messis, et miltä sen teltan kuuluu näyttää valmiina. Jouduttiin se kerran purkamaan, et saatiin se kunnol pystytettyy. Ei siin tainnu mennä, kun reilu tunti. Samalla hyttyset ja mäkäräiset yritti järsiä meitä. No ens kerral ollaan sit viisaampia ja jos vaikka saatais se alle tunnissa pystyyn. Ei oikein uni maistunu ekana yönä ja aamulla sen kyllä huomas. Ah, niitä kauniita silmän alusia. Sain myös yöllä ilmeisesti kylmää, kun tuli kurkkukin kipeeks. Hienoa. Aamulla yritettiin lähtee sieltä leirintäalueelta autolla pois mutta eihän se onnistunu. Ajeltiin sinne portille päin ja joku mamma sielt tulee ragee, että mihins ootte menossa. No abc:lle ois tarkotus lähtee. Ei täältä saa lähtee autolla mihkään. Tulee kuulemma autoja koko ajan lisää, että meijän paikka ois viety jos oltais lähetty veke. Lähettiin sit lampsimaan kävellen lähimmälle abc:lle. Ei ollu yhtään kiva kävellä takasin, kun oli syöny mahansa täyteen.

Perjantaina katteltiin vähän kaikkia bändejä sivusta. Piti eka kattoo stam1naa kans vähän sivummalta mutta paskat. Rynnin sinne keskelle eteen kattomaan. En tainnu hetkeekään pysyä paikoillaan, kun huidoin siinä omiani ja vähän väliä joku tönäs mua johkin suuntaan. Porukka pisti pitin pyörimään siin mun oikeella puolella ja sieltäkin tuli joku mua kylkeen. Meno oli kyllä aivan mahtavaa ja tuntuu, että Stam1na on joka kerta paremmassa vedossa. Hyvä jätkät! Kamera jäi autoon ton keikan ajaks ja hyvä näin. Olis ollu varmaan jossain maassa palasina. Stam1na soitti joku 4 biisii niitten uudelta levyltä ja loput oli vanhempaa tuotantoo. Toi uusin levy ei jotenkin oo napannut mutta nyt se kolahti kun nyrkki silmään. En oo nyt muuta tehnykkään, kun kuunnellu noitten "uusia" biisejä. Oon nyt kyllä niin fiiliksissä tosta bändistä että.

Laitetaan nyt viel muutama kuva tähän loppuun ni ei oo pelkkää tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti