maanantai 26. marraskuuta 2012

Ruotsin reissu

Mulla tuppaa olee ongelmana että mitä vaatteita sitä pukis päällensä. Sitten kun pitäis lähtee vähän pitemmälle reissulle niin vaatteiden keksiminen on hankalaa. Tekisi mieli kääntää vaatekaappi ympäri ja ottaa kaikki kuteet mukaan. Ei kuitenkaan viitti täyttää laukkua pelkästään vaatteilla, kun reissusta tulee aina ostettua jotain. Sitten kun on saanut laukun pakattua miettii moneen kertaan, että onkohan kaikki nyt varmasti mukana. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Lähettiin torstaina laivalla Helsingistä Ruotsiin. Lähettiin kyllä ajoissa liikkeelle mutta stadissa meinas tulla vähän kiire. Tais kaikki ihmiset päästä töistä samaan aikaan ja oli melkoset ruuhkat. Kerittiin satamaan "ajoissa" ja tais olla 10min aikaa hakee liput. Onneks ei ollu jonoja olleskaan niin pääsin suoraan tiskille. Liput kouraan ja ettimään parkkipaikkaa. Parkkipaikka löyty helposti mut ei meinattu löytää hyttiä sit millään. Mikä logiikka siinä on, että jos hytin viimeset numerot on 28 niin se ei oo 27 ja 29 välissä tai edes niitten lähellä..?? Etittiin sitä hyttii melkosen pitkään, kunnes se sitten löyty jostain ihan muualta. Kukahan mahtaa olla tonkin homman suunnitellu -.-

Otettiin Ruotsissa satamasta taksi ja mentiin sillä keskustaan. Oltiin vähän laiskoja kävelemään.. Oltiin kunnon turisteja ja katottiin kartasta missä me mennään. Löydetiin muutamaan kauppaan missä halusikn käydä mut yhtä liikettä ei löydetty ollenkaan. En tiiä onks sitä ees enään olemassa.


                           Sko unossa oli hienoja tuoleja. Kelpais kotiinkin tommoset

Jotta ei tuu pelkkä maisema postaus niin lisätään loppuun vielä muutama kuva minusta


 En voinu vastustaa kiusausta ajella liukuportailla ylös ja alas, kun siinä oli peilit ylhäällä. Hyvä etten kaatunu portais kun pyörin vaan joka suuntaan ja otin kuvia.


Oli kyllä oikein mukava reissu. Näitä arjesta irtautumisia vois olla kyllä paljon useamminkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti