lauantai 23. helmikuuta 2013

Happy Tree Friends ja ärsyttävät naapurit

Mä niin tykkään mun naapureista kun ne pitää huolen, että ei tarvii nukkua. Tottakai se on pakko vetää perseet, kun on sentä perjantai (Mitä muutakaan sitä vois tehä). Eihän ne oo bileet eikä mitkään jos ei soiteta musaa. Just kun oon nukahtanu niin herään helvetin moiseen musiikin jumputukseen. En artistia tunnistanut kun en tuota rap- musiikkia kuuntele. Koko päivän vaan haukotellut, kun tuli nukuttua niin huonosti. Jos ois vakkari duuni niin ottaisin pankista lainaa ja ostaisin kämpän jostain korvesta. Ei tarvis miettiä naapureita. Lottovoittoa tai vaki duunia odotellessa..

Tän päivän ohjelmaan on kuulunut Happy tree friends sarjan katsominen. En tiiä voiko tota sarjaks sanoo mutta melko monta pätkää sitä on tehty. En oo varmaan vuoteen näitä jaksoja katsonut mutta tänään eksyin taas katsomaan. Nää on vaan ihan loistavia.

Flippy, yks mun lemppareista. Se todennäkösesti kärsii skitsofreniasta. Ihanan mielipuolinen hahmo. Sekoo sotaan liityvistä asioista ja rupee vaan tappamaan.

Nutty on kanssa loistava. Se on ilmeisesti koko ajan sokerihumalassa. Se kikattaa ja nauraa enemmän kuin puhuu. Hän tekee makeisten eteen mitä tahansa vaikka se yleensä johtaakin kuolemaan. Hän ei koskaan syö terveellistä ruokaa ja lisää jokaiseen "liian vähäsokeriseen" ruokaansa pussillisen sokeria.

Lopuks viel pieni pätkä kyseistä sarjaa jos joku ei oo nähny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti