maanantai 18. maaliskuuta 2013

Aurinkoisia päiviä

Vajaa 4 tuntia unta takana ja taas pitäis jaksaa painaa menemään. Jos sitä kippais kannullisen teetä kurkusta alas. Ehkä sillä heräis tähän päivään. Mutta asiaan. Mun juurikasvuni rupes olee jo niin hirveän näköinen, että oli pakko tehdä sille jotakin. Ostin ihan vaan mustan värin jolla värjäsin. Yritin varovasti huuhdella väriä pois, että ei ois pinkit hiukset värjääntynyt. Ei siitä sit oikeen mitään tullut ja mustaa levis vähän kaikkialle hiuksiin. En oikeen osaa sanoa, että minkä väriset nää oikeasti on. Sisällä kun katsoo niin näkee pinkkiä mutta ulkona hiukset näyttää violetilta. Eipä tuo haittaa sillä kivat näistä tuli. Saattaa tietysti pesussa haalistua ja sitten näyttää taas ihan erilaisilta. Jahka sitä saa vähän ylimääräistä rahaa niin täytyy kyllä tilata pinkkiä väriä. Oon niin tykästynyt siihen. Toisaalta olisi kiva kokeilla jotain muutakin shokkiväriä mutta en oikein tiedä, että mitä. Sininenkin haalistui kesällä muutamassa viikossa..

Aurinko paistoi sunnuntaina niin ihanasti ja keli oli oikein lämmin. En voinut vastustaa lähteä ulos kuvailemaan. Oli niin kirkasta että en meinannut edes nähdä kameran näytöstä mitään. Aurinkolasit olis ollut myös kätevät sillä monessa kuvassa olen otsa kurtussa kun häikäisee niin paljon. Aurinkolaseista tuli mieleen, että pitäis ostaa uudet semmoset. Edelliset lasit ovat olleet niin kovassa käytössä jo pitkän aikaa, että linssit ovat jo naarmuuntuneet. Ei niistä taida enään hyötyä olla. Lähinnä vain tummentaa mutta todennäköisesti päästää kaiken uv- säteilyn läpi. Toiset aurinkolasini on niin hirveät, että en edes kehtaa niitä käyttää. Semmoset puoli naamaa peittävät lasit mitkä taitaa olla nykyään muotia. Sopii ehkä jollekkin 15 vuotiaalle mutta ei minulle..


 Kengätkin on ihan lumessa, kun jouduin tarpomaan jonkin matkaa umpi hangessa. Sai ainakin kuvailla rauhassa, kun meni vähän syrjempään.


1 kommentti: