tiistai 23. huhtikuuta 2013

ADHD liikkeellä

 Tuosta heti kärkeen kuva päivän kuteista. Pitäis nuo kengätkin putsata kun näyttävät ihan likasilta tossa kuvassa. Kävin "aamulla" värjäämässä kaverin hiukset. Piti olla kymmeneltä kaverilla mutta lähtö vähän veny.. Sieltä seikkailin Riksun prismassa käymään. Samalla kävin Seppälässä jossa räpsin pari kuvaa. Oli muuten hullua, kun ajoin prisman parkkikselle niin näin samanlaisen auton kun itellä on. Ei siin viel mitään mut rupesin kattomaan sen rekkaria. Se oli muuten sama paitsi viimenen numero eri kun mulla. Tuli pikkasen semmonen WTF olo. Oli viel pakko parkkeerata siihen viereen hämätäkseni sen toisen auton ihmisiä. Mutta takaisin Seppälään. Ostin sieltä kaksi toppia. Niistä kuvaa jahka saan aikaseks. Käväsin viel Emotionissa ostamassa hajuveden, kun mulla oli semmonen alennus lippulappunen. No joo se siitä säästämisestä..
 Jahka pääsin himaan lähin koiran kanssa ulkona käymään ja otin samalla kameran mukaan. Sain vaan pärstä kuvia otettua, kun ei tuolla ulkona oikein voi kameraa mihkään laskea. Tietysti jos ostais sen telineen ni olis asia erikseen. Ehkä vielä joku kaunis päivä. Tai sit otan porukoitten kameran jalustan itelleni. Eipä sitä oikeen kukaan muu käytä paitsi minä. Tietysti heti, kun vien sen kotiin niin ruvetaan kyselee missä se on. Ulkona oli aika tuulinen keli mutta silti hilluin toppi päällä. Hetken päästä oon tietysti sit kipeenä..

 En voinut vastustaa piirtää kulmakarvojani. Ei niistä kovin nätit tullut mutta helvettiäkö sillä on mitään väliä miltä ne näyttää.

Tänään on taas mielialat vaihdellu laidasta laitaan. Aamul oli hauskaa, iltapäiväl vitutti ja nyt illalla on ihan adhd olo. Voisin vaan lähtee ulos juoksee. Huomenna soitto pankkineidille ja jos sais ajan sen juttusille. Jos hyvin käy niin mul on kohta moottoripyörä pihassa. Tässä on myös se paska vaihtoehto että pankinh****t ei myönnä lainaa niin sit ei hyvä heilu. Pidetään peukut pystyssä ja toivotaan että kaikki menee niinkun pitääkin. Ainii, posti kiikutti mulle sen alustavan veronpalautus lappusen. Näytti aika helvetin hyvältä. Siihen kun lisätään matkakuluista korvauksia niin pitäis reilu tonni tulla palautuksia. Kyl kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti