torstai 18. huhtikuuta 2013

Junailua

Sunnuntai päivä meni lähes kokonaan istuessa. Aamulla kuskasin koiran kaverille hoitoon. Sieltä lähin ajelemaan ESRA:n järjestämään sääntökoulutukseen joka kesti 6h. Oppi ainakin jotain uutta kilpailusäännöistä. Enään uupuu muutamat kisa tulokset niin saadaan alueluvat. Koulutuksen jälkeen lähin ajelemaan Riksusta Hämeenlinnaan, että kerkiän ajoissa junalle. Loppu ilta menikin junassa istuen. Vietin muutaman päivän Kokkolassa kaverin luona. Kotimatka menikin aika nopsaa, lähinnä vain musiikkia kuunnellessa. Näin myös Arto Länsmanin junassa. Tai sitten se oli joku sen kaksoisolento. Jostain syystä rupes vaan naurattamaan kun käveli ohi..

Kummasti piristi kun sai kuulla, että nyt on matka varattuna. Syksyllä ois tarkotus lähteä viikoks Kreikkaan. Viime ulkomaan matkasta taitaa olla seitsemän vuotta. Joten eiköhän oo jo korkea aika lähteä Ruotsia pidemmälle... Loppuun vielä roiskasen pari pärstä kuvaa. Kaks ensimmäistä on otettu joskus keväällä ja viimosen nappasin junassa. Tuli vain semmonen olo että pakko päästä tänne jotain kirjottamaan vaikka aivotoiminta ei nyt ihan täysillä kulje. Mutta tämmöstä tällä kertaa. Nyt syömään ja kohta töihin.

3 kommenttia:

 1. Ruma. Tyhmäkin mitä luultavimmin. Kirjoittele blogia sitten vaan joo, kukaan sua tosisssaan ota tuollaisella naamalla, jos tekisit rikoksen josta joutuisi linnaan, niin sä olisit liian ruma sinnekin. Mustikkamehulla ittensä tatuoinut juopponisti siellä vankilassa on varmasti parempi näky kuin joku turpansa puhkonut, typerä ämmä. Kuin sinä...........

  VastaaPoista
 2. Oho, olipa hirvee kommentti ylhäällä... O.O Anonyymina on helppo kirjottaa.

  En normaalisti mihinkään blogeihin kirjottele, mutta
  piti tähän kirjottaa et näytät kauniimmalta ilman (?) meikkiä :)
  Varsinki kulmakarvat näyttää kauniilta, jotenki "pehmeemmältä".
  Hieno tyyli sulla jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä urpoja riittää joiden kalloon ei mene, kuin niitten oma mielipide. Mutta tuosta ylimmästä anon kommentista saatu hyvät naurut moneen kertaan kyllä.

   Noissa kaikissa kuvissa taitaa olla meikkiä. Alimmassa ei ole kuin silmissä. Mukavaa vaihtelua meikata ja välillä olla taas meikkaamatta. Ja ihminen kyllä näyttää aina niin erilaiselta meikillä kuin ilman : )

   Poista