torstai 20. kesäkuuta 2013

Epäonnistunut hiusten värjäys

Lähtötilanne oli se, että mulla oli älytön juurikasvu. Jos laitoin hiukset ponnarille niin ponnarille asti oli omaa tummaa hiusta ja loput oli sitten haalistunutta pinkkiä. Näky ei siis ollut enään kovin nätti ja oli pakko tehdä asialle jotain. Tilasin värit taas Haircrazy sivustolta. Ei voi muuta, kun kehua noitten toimintaa. Oon vasta 2 kertaa sieltä tilannut mutta aina on paketti ajallaan perillä. Suosittelen myös muille.

Tässä on kuva siitä miltä hiukset näyttää. Tämä on siis se mun oma väri. En vihaa tota mutta en kyllä oikein tykkääkkään siitä. Väri on vain niin mitään sanomaton. Laitoin tohon värinpoiston jonka jälkeen hiukseni näyttivät tältä.

Olipas tehokäs värinpoisto. Juurikasvu vaaleni mutta pinkkiin se ei pureutunut mitenkään. Joitakin vaaleita kohtia hiuksista löytyi mutta ei kehumista. Kävin sitten ostamassa toisen värinpoiston ja länttäsin sen päähäni. Hiukset vaaleni todella vähän. Rupes naurattamaan, kun olen lukenut paljon keskusteluita kuinka värinpoisto pilaa hiukset. Koko tökötti ei näytä edes tehoavan mun hiuksiini. Omistan kyllä niin hyvä laatuset hiukset, että näitä ei sais tuhottua millään.

Olin tilannut hopeaa väriä ja ajattelinkin, että mitähän tästä nyt tulee. Laitettiin sitä hiuksiin ja annoin olla. Kävin huuhtelemassa pois ja katsoin peiliin. Väri ei tarttunut ollenkaan. Yllä olevasta kuvasta huomaa kuinka juurikasvu on edelleen kellertävä. Pinkkiä on joka puolella. Tuo vaalea alue tuossa kuvassa ei ollut noin vaalea. Kamera vääristää. Hiukset oli hirveän näköset. Niissä oli vähän blondia, ruskeaa, pinkkiä, vaaleanpunaista, valkoista, violettia. Lähes kaikkia eri sävyjä. Onneks olin tilannut myös pinkkiä väriä ja värjäsin sitten taas niillä. Pinkin kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Väri tarttui tasaisesti hiuksiin ja toivotaan, että pysyykin pitkään.

Tässä lopputulos. Pahoittelen huonoja kuvia mutta siinä värjäys sekamelskassa ei tullut räpsittyä parempia. Kuvassa hiukset näyttää enempi punaiselta mutta kyllä se on tumma pinkki. Väri tietysti haalistuu vielä hiukan mutta nämä on hyvät näinkin. Kyllä taas kelpaa. Vaalea/ valkoinen kylppärini taas kiittää noin räikeästä väristä. Onneks on klorite keksitty..

Hyvää juhannusta kaikille! itsellä tuo "juhla" menee töitä tehdessä. Sinnittelen vielä muutaman päivän töissä jonka jälkeen alkaakin kesäloma. Sillon onkin kaikkea kivaa tiedossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti