sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesälomaa on hyvä viettää kipeenä..

Jei, sadas teksti tulee tässä. On näitä kyllä enempi kirjoteltu mutta jossain vaiheessa poistin osan. Kävästiin keskiviikkona systerin kanssa linnanmäellä. Ihan mukavaahan siellä oli pyöriä. Kelikin oli hyvä. Aamusta hiukan viileä mutta sitten rupes aurinko paistamaan. Rupes olemaan niin lämmin, että oli pakko mennä vonkaputoukseen jossa kastuikin ihan kunnolla. Huvittavan näköstä, kun näytti siltä että olis ollut suihkussa vaatteet päällä. Mitään kovin hyviä kuvia en saanut sillä ei ollut järkkäriä mukana. Otin vaan puhelimella kuvaa ja tuo kännykän kamera ei mikään super hyvä ole.

 Yritin ottaa kuvaa, kun oltiin vekkulassa. Mun hiukset oli ihan oranssit. Tietysti siellä oli liian pimeetä niin tosta kuvasta saa selvää millaset ne hiukset oikeasti oli.
Jokseenkin totinen ilme? No joo saatte nyt tyytyä näihin kuviin, kun parempaa ei ole.

Torstain vietin Hämeenlinnas kaverin kanssa. Istuskeltiin torin kulmalla ja kierreltiin kaupoissa. Löysin tennarit itelleni. Ne on ollutkin jo kauan hakusessa mutta ei oo löytyny. Onks noi mustat tennarit niin suosittuja, että ne myydään hetkessä vai eikö niitä vaan tehä. Kookengästä löyty sopivat. Oli viel alennuksella niin ei ollut pahan hintaset. Edelliset tennarit rupee sanoo sopimuksen irti. Vasemmasta kengästä repee pohja irti niin ehkä oli jo aika ostaa uudet...

Launtaina käväsin Tampereella kaverin luona. Mukamas on aina niin hirvee kiire, että ei tuollakaan kerkiä usein käymään. Tunnin verran ajaa Tampereelle niin ei oo edes paha matka. Sai kyllä taas nauraa maha kippurassa. Vaikka nähdäänkin vain muutaman kerran vuodessa tämän kaverin kanssa niin aina sitä juttua riittää. Harvemmin tulee niiitä hiljaisia hetkiä.

Nyt sitten istun kipeänä kotona. Oisko pitäny pukea vaatetta päälle, kun tolla prätkällä lähtee ajamaan. Ehkä.. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Räkä lentää ja siinä sivussa yskin keuhkoni pihalle. Inhoon yli kaiken olla kesällä kipeä. Sit varsinkin just tällee, että en nyt oo ihan vuodepotilas mutta silti kaikki liikkuminen tuntuu tuskalliselta. Mutta eiks se niin mene, että kunnon työntekijä sairastaa lomallansa.. Onneks tässä on vielä viikko lomaa jäljellä. Alkuviikosta sopii vielä sairastaa mutta olis paras olla terve, kun viikonloppu koittaa.
Nyt mä jatkan paskan musiikin kuuntelua ja simpsoneiden katselua.

1 kommentti: