keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

sälää, kynsiä ja hullu lokki

Saapuihan se tilaus vihdoinkin. Nimittäin lävistykoruja tältä sivustolta. Suosittelen muitakin tilaamaan tuolta. Hinnat huomattavasti halvempia, kuin suomessa. Tai itse en ainakaan ole löytänyt samaa hintatasoa olevaa liikettä/ nettikauppaa täältä. Kertokaa jos tiiätte jonkun suomalaisen sivuston.


Kivasti oli laitettu kaikki pallot ja sormukset omiin pusseihin. Noi on niin pieniä, että oli aika ärsyttäviä avata. Tilasin siis lävistyskoruja sekä sormuksia lisää. Sille cybershopista tilatulle sormukselle kävi huonosti. Laitoin pyykit koneeseen ja kone päälle. Ihmettelen, että mitähän siellä koneessa on kun noin kolisee. Mitään sen enemppää miettimättä annoin koneen pestä ohjelman loppuun ja kävin kaivamassa pyykit pois. Mikäs sieltä koneen pohjalta löytyikään. Se iso sormus mikä esiintyy täällä blogissakin muutama teksti taakse päin. Siitä oli lähteny se keskusta irti ja koko sormus oli ihan sinertävä. Ei oikein tykännyt hyvää pesusta. Se lens sit roskikseen. Enhän mä kerinnyt kun pari kertaa sitä käyttämään. Täytynee tilata uus jos niitä vielä on. Oli meinaan loistava sormus.

Toi alempi noista sormuksista oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Se on aika paksu sormus. Yritin ottaa kuvaa sivusta mutta ei tullu yhtäkään julkasu kelpoista. Sen saa myös ilmeisesti auki. En uskaltanu vielä kokeilla, että en riko heti tota. Noitten sormusten lisäks tilasin vielä ihan semmosen tavallisen missä menee kaksi "uraa".
Ja tietysti kasa palloja. Muutama piikki ja pari tappia. Eiköhän näillä taas hetki pärjätä. Onnistun aina hukkaamaan noita palloja minne sattuu. Saatan vaan huomata, että tunti sitten laitettu pallo on jo kadonnut. Tällä hetkellä pärstässä olevat pallot on muutenkin kaikki eri kokosia ja värisiä. Kaivettu jostain laatikon pohjalta. Melkonen sekamelska naamassa..

Kokeilin yks päivä olla töissä ilman toista ylähuulen korua. Sehän oli ihan loistava idea. Koru ollu mulla pari vuotta ja mielenkiinnosta koikeilin, että pysyykö auki työpäivän ajan. Yleensä noi huulen alueen lävistykset pysyy sen 8h auki, kun ne on vuoden verran ollu. Näin on ollut kaikkien alahuulten korujen kanssa. No joo oli toi koru sitten sen reilu 8h pois ja tuikkasin sen takasin. Tosta päältä päin se meni suht hyvin läpi mutta sit se lähti seikkailee johkin omille teille. Meinas epätoivo jo iskeä, että ei tästä tuu mitään. Sain sen sitten pyöriteltyä tuolta huulen sisäpuolelta paikoilleen. Kuten kuvasta voi huomata ylähuuli turpos hiukan. Normaalisti mulla on tossa 6mm tappi niin nyt piti laittaa reilu 10mm ja sekin puristi. Toi kuva ei nyt kauhean selvä ole mutta kyllä siitä jotain näkee. Eli toi oikean puolimmainen koru oli veks. Toi huuli tuntukin ihan hirveältä. Sain Johanna Tukiainen huulet ihan ilmaseks. Tolla naisella on kyllä ihan hirveet törröttimet..


Sit viel loppuun mun loma kynteni. Joo loma oli ja meni jo mutta en oo muistanu näitä laittaa tänne. Tommoset yli pitkät korppikotkan kynnet. Mutta silti niin ihanat.


Linnuista puheenollen. Tässä mun kämpän lähellä pyörii ihan hullu lokki. Niillä taitaa olla pesä tässä lähistöllä tai jotain. Ei niitten käytös muuten ois tommosta. Meinaa tulla jännä kakka, kun tonne talojen väliin lähtee kävelee koiran kanssa. Toi lokki huutaa ihan hirveesti. Tai raakkuu. Millä sitä ikinä nyt kutsutaankaan. Sit se tirppa tekee semmosia syöksyjä ihmistä kohden. Välil vähän jänskättää, että käykö se oikeasti päälle. Se tulee meinaan tosi läheltä. Jos nostaisin käden ylös niin varmasti osuisin siihen lintuun. Tossa yks päivä, kun menin koiran kanssa ulos ja käppäiltiin ihan normisti niin se tirppa hyökkäs taas. Tosin koiraa kohden mutta se tuli niin matalalta, että toi koirakin pelästy sitä. Suhahti meinaan ihan tosta koiran pään päältä. Saanko ottaa pyssyn mukaan ens kerralla, kun menen ulos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti