keskiviikko 14. elokuuta 2013

Niitä näitä 105

Se olis nyt sitten virallisesti syksy. Ainakin kelin perusteella. Vettä sataa niin, että ei meinaa eteensä nähdä. Tämähän on motoristin parasta aikaa. Eilenkin ajelin tyytyväisenä sadehousut jalassa töihin. Tänään taidetaan jatkaa samalla vaatetuksella. Onneks sentä ajotakki pitää vettä. Sateessa ajo näyttää haittaavan enemmän muita kun mua. Tulee kommenttia " No, kastuitko?" tai " Oliko kiva keli ajaa?" Nämä tietysti sanotaan vielä sarkastiseen äänensävyyn. Ai kastuinko no mitä luulet jos vettä tulee, kun ämpäristä olis kaatanut. Sitäpaitsi kyllähän ne vaatteet märältä näyttää mutta jos itse pysyn kuivana niin mitä se ketään kaihertaa... On mulla myös auto tossa pihassa millä voin lähteä ajamaan jos huvittaa. Mutta mua ei edes kiinnosta hyppää auton rattiin vaikka taivaalta tulis mitä.
Tää kerrostalon piha on hiukan huono. Normi hiekkaa siinä on mutta sateella se menee turhan pehmeäks. Ainakin tosta mun autopaikan kohdalta missä motskaria pidän. Kauhuissani ootan sitä päivää, kun pärrä kaatuu vaan sen takia, että hiukka pettää alta. Pitäis käydä hakemassa metalli levy jalan alle näin syksyksi niin pysyy motska pystyssä.

 Tilasin taas emp:ltä tavaraa. Bolero, lippis, muutama toppi ja ns. napapaita. Viisaana kävin hakemassa sen paketin samalla reissulla, kun tulin tallilta. Aattelin, että ei tarvii enään myöhemmin lähtee postiin seikkailemaan. Annoin sille postin naikkoselle luurin kouraan, että tossa olis toi numero. Sit se lähti kipittäen hakemaan mun pakettia ja lätkäs sen siihen pyödälle. Mun ensimmäinen reaktioni oli, että voi paska. Aattelin, että ne kuteet tulee semmosessa pussissa missä ne ny yleensäkkin tavaransa toimittaa. Olisin saanu sen hyvin reppuun. No ei, nyt ne oli pahvilaatikossa joka oli 2 kertaa isompi kun mun reppu. Ei siin muuta, kun repimään paketti auki ja tyhjentämään ne reppuun. Onneks noi vaatteet oli ihan sopivia niin ei tarvinnu rupee palauttamaan. Ens kerralla haen kävellen pakettini.

Odotan viikonloppua, kun mikäkin pikkulapsi joulua. Miekkonen tulee kylään ja sunnuntaina päästään taas pollen kanssa kisoihin. Miksi kaikki kivat päivät menee aina liian nopeasti?

Mun piti jo eilen kirjotella tänne mutta jotenkin ei ajatus kulkenut. Tai no ajatus kyllä kulki mutta se, että sen saisi järkeväksi tekstiksi niin ei onnistunut.
Kun en nyt kuvia tänne laittanu niin laitetaanpa välillä vaikka musaa. En tiiä kuunteleeko kukaan näitä jos tänne jonkun biisin laittaa..  En oo koskaan fanittanu kyseistä bändiä mutta tätä biisiä on tullu kuunneltua viime aikoina. Musat täysille ja letti heilumaan!

2 kommenttia:

 1. Itsekin tein juuri tilauksen tuolle kuuluisalle emp:lle... tuurillani juuri se tuote on saatavana vasta parin viikon päästä. Kestää siis tuplasti se aika, mikä yleensäkin on mielettömän pitkä.

  Noh, hyvää kannattaa odottaa... toivotaan että se sitten on hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorrun aina ostamaan noilta jotain, kun tulee se kuvasto kotiin. Rupeen vaan selailemaan sitä ja huomaan jo tekeväni listaa mitä olen ostamassa. Itellä on ainakin kaikki pelittänyt tuon puljun kanssa. Tavara on sitä mitä sen kerrotaan olevan ja paketti tulee ajallaan : )

   Poista