maanantai 21. lokakuuta 2013

Butterfly

Nyt on taas hiukset kuosissa. Laatikon pohjalle oli jääny yks vaalea hiusväri ja päätin sen käyttää juurikasvuun. Hiukan jänskätti lopputuloksen suhteen, että meneekö liian kellertäväks. Väristä tuli just sopivan vaalea ja sopii pinkkien hiusten kanssa yhteen. Piti toi sivu ajella kokonaan pois mutta värjättiin sekin samalla.
Nyt kun ei oo enään sitä kolmen metrin mittasta juurikasvua niin pitihän sitä lähteä kameran eteen keikkumaan. Ei muuta kun kamat autoon ja Aulangolle. Oli kiva ajaa siel kesärenkailla, kun tie oli ihan jäässä. Jos auto suostu liikkumaan eteen niin sit mentiin jo väärään suuntaan.. Noi mun kengätkin oli hirmu hyvät kävellessä. Piti töpötellä eteenpäin, että pysy pystyssä. Pohjat sileet niin niillä ei jäällä paljoa mennä. Sekin auttaa hirmusesti, että korkoa on 20cm niin varmasti pysyy pystyssä.
Pari seuraavaa päivää pitäis jaksaa töissä. Tai siis päivät pitäis nukkua ja yöt töissä. Paskin vuoro ikinä. Varsinkin, kun en ole mikään yökukkuja. Eiköhän noi nyt jotenkin jaksa. Tulis vaan viikonloppu nopeesti. Keikkaa, kavereita ja yhet kisat tiedossa. Eli tekemistä riittää.

2 kommenttia:

  1. Aivan upee tyyli sulla! Varsinkin noi kengät, kunnon unelmat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Ja kyllä, nuo kengät on vaan jotain niin täydellistä.

      Poista