maanantai 7. lokakuuta 2013

Tänään on ollut hyvä päivä

Aamullla kampasin naamani ja lähin Hämeenlinnaan asioille. Ekana kävin suurkirpputorilla. Sieltä löysin hevoselleni loimen. Sitten lähin ajelemaan tiiriöön ostamaan vähän ruokaa ja kopukalle tarvikkeita. Keskustaan päin tullessa rupesin miettimään jos kävis hermanssilla kattomassa löytyykö mitään. Kaikki aina hehkuttaa tota kirppistä, että sieltä löytää vaikka ja mitä. Oon siellä muutamaan otteeseen käyny ja oon löytäny vaan nahkarotsin. Tänään sieltä kuitenki löytyi vaikka mitä kivaa.
 Kuten tämä tissipaita..
 Ja tämä mekko
Olipas huono kuva toi alempi noista. No joo näätte kuitenkin, että mitä niissä on. Eli ostin lipparia niin kun kaikki truuuugootit sanoo.. Melkein meinasin olla kokeilematta tota mekkoa, kun se on kooltaan xs. Aattelin, että ei varmaan mene edes päälle. Päätin kuitenkin kokeilla ja hyvä näin sillä se oli ihan sopiva. Toinen olkain näytti vaan olevan hiukan rikki mutta oli neulalla ja langalla korjattavissa. Kiitoksia siis pöytä numero 40 pitäjälle!
Samalla pidän omasta ja kaverin kirppari pöydästä mainos puheen. Keskiviikosta 9.10 eteenpäin on suurkirpputorilla hämeenlinnassa pöytä varattuna. Käykäähän kurkkaamassa mitä kivaa sieltä löytyy. On bändipaitaa, hevostarviketta, roinaa, kenkää, goottivaatetta ym. ym. ym.
Väsynyt naama. Juurikasvukin on melkonen. Pitäis ottaa itteensä niskasta kiinni ja värjätä. Onko lukijoille mitään hyviä ja suht helppoja hiustenlaitto vinkkejä? Nimenomaa pitkille hiuksille. Ideoita otetaan vastaan. Saa myös kertoa mitä parturi vois tehä noille. Rupee itteenikin jo tympimään, kun päässä on vaan kasa karvaa joka on aina tiellä. Lyhyeks en noita leikkaa mutta jotain niille pitäis tehdä, kun vaan keksis että mitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti