perjantai 15. marraskuuta 2013

Puhelimen kätköistä

Meni ihan nappiin toi yövuorosta kotiin tulo. Pääsin pihaan ja laitoin auton ovia kiinni syli täynnä tavaraa. Kuulu kops ja muutama perkele pääsi suusta. Puhelinhan se siellä maassa killuu. Oon ton tiputtanu moneen kertaan sisällä mutta nyt se tosiaan lens ulkona maahan. Näytön oikeeseen reunaan tuli hieno särö josta lähtee halkeamia ympäri puhelinta. Puhelin toimii vielä mutta ei tuo nyt kauhean nätin näkönen enään ole. Tästä innostuneena kävin selailemassa netissä puhelimia. Mikä siinä on, että tehään vaan kosketusnäytöllisiä tai sit ne on jotain seniori puhelimia. Miks ei tehä enään kivoja puhelimia. Tästä, kun mennään muuta vuosi eteenpäin niin ei tehä muuta kuin kosketusnäyttö puhelimia. Mä en taida siinä kohtaa sitten puhelinta omistaakkaan..

                                                                Puhelinlaatu

Eipä oo mun elämässäni mitään ihmeellistä tapahtunut viime päivinä. Lähinnä  töitä tehden ja nukkuessa. yö - ilta - aamu työrytmi on mitä mainioin... Ei tää elämä pelkäks työnteoks oo menny. Kävästiin kaverin kanssa tänään Lahdessa seikkailemassa. Oli pakko käydä istuskelemassa "uusissa" motskareissa. Tais tää mp kuume pahentua vaan entisestään. Ferrarillani oli taas kiva ajaa, kun eihän siinä se lasinpesuneste homma toimi. Saa vaan pyyhkijöillä levittää sen paskan mitä muitten autoista roiskuu tuulilasiin harmaaks kalvoks. Näkyvyys oikein hyvä...

                              Puhelinlaatu


                                 puhelinlaatu
Oli pakko nappaa kuva muutama viikko sitten. Kello tais olla 03 jotain ja muutama tunti unta takana. Ai mikä silmien turvotus?

Ainii, tilasin kauheen kasan lävistyskoruja. Rupes ärsyttää, kun ain oli joku tietyn kokonen pallo lähteny viemäriin pyörimään. Eikä sille sitten ollut paria. Nyt on sit palloja ja tappeja vaikka muille jakaa. Venytyskoruja unohtamatta. Ei haittaa vaikka muutaman hukkaiskin.

 Taas mun aiheet pomppii minne sattuu ja miten sattuu. Ei kai sil niin väliä. Mä lähen nyt sukulaisille kahvittelee. Morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti