torstai 26. joulukuuta 2013

Se siitä joulusta

Joulu oli ja meni. Mitä mä tein? Söin. Aattona oltiin mummulla syömäs ja eilen kävästiin porukoil. Hyvä ruoka parempi mieli. Mä en ymmärrä näitä ihmisiä jotka joulun jälkeen itkee, että kun on niin läski. Parina päivänä saa vetää kyllä niin helvetin moisen kasan ruokaa jos oikeesti lihoo pullukaks hetkessä. Joo kyllä sitä painoa voi tulla mutta se ei tee heti läskiä jos vedät muutamat ruoka överit. Liikkukaa älkääkä valittako. Ärsyttävin huomion saanti tapa on just tuo ittensä läskiks haukkuminen. "Siis hyi. Kato nyt mun mahaani" Tyyppi painaa jonkun 40 grammaa ja sit kehtaa viel tommosii sanoo. Saako tossa kohtaa sanoa, että laihduta saatanan läski. No ei, tietenkään. Saattaa mennä joltain herneet nenästä aivoihin asti.  Voisin tästä ruoka aiheesta taas paasata vaikka kuinka paljon mutta ehkä parempi, että oon hiljaa. Koska ärsytyt vol miljoona hetken päästä. Taidan mennä syömään.

Sain ihanan lahjan miekkoselta. Talon sydän kaulakorun. Kalevala korut <3 Voisin hamstrata ne kaikki itelleni.

Mun hiukseni on taas mitä mainioimmat tällä hetkellä. Ei kauheesti kehumista. Tai no kampauksesta vähän riippuen miltä ne näyttää. Keskijakauksella ihan kiva. Sivujakaus ihan ok. Mutta teinpä tossa ranskanletin yks päivä. Katoin sit peilistä, että miltä se näyttää ni en voinu olla nauramatta.


Uh mikä muija. Letti pinkki mutta muuten hiukset vaaleet+ oma väri. Hyvä tausta tässäkin kuvassa taas..

Laamanaama liikkeelle lähdössä. Kiva tuo eteisen valo, kun iho näyttää ihan keltaselta. No nyt ei oo totakaan valoo, kun lamppu palo eilen. Onneks on kynttilöitä. Tämä ongelmahan olis sillä ratkastu, että kävis kaupassa ostaas lamppuja  lisää.. Pitänee jatkaa ostoslistaa vielä. Uus putki kameraan jossa 1000 kertaa parempi zoomi kun tuossa nykysessä. Sekä semmonen itselaukasijan kaukosäädin. Mikä lie sen se oikea nimi nyt sit onkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti