maanantai 27. tammikuuta 2014

Puhelimen kätköistä vol 2                  Jostain syystä tuo oma hius näyttää noin vaalealta. Itsellä kuitenkin tummat hiukset luonnostaan.

Jotenkin ei nyt tunnu olevan mitään kirjotettavaa. Joten kirjotellaan nyt sitten niitänäitä. Nää muutamat kuvat löyty puhelimesta. Niissäkin mun perus ilme joka tuntuu olevan kasvoilla aina. Pitäiskö joskus ihan hymyilläkkin..
Päivät menee töissä. Tai no en voi sanoa, että päivät. Niitä töitä, kun on aamulla, illalla sekä yöllä. Töistä puheenollen unohdin hakea pariin paikkaan mitkä bongasin mollin sivuilta. Kyllä vitutti, kun haku aika oli mennyt ohi enkä löytänyt mitään sähköpostia eikä yleistä hakemusta voinut jättää. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis vai miten se menikään.
Hiuksetkin pitäis värjätä mutta toisaalta sekin olis tällä hetkellä turhaa. Aina on joku lätsä päässä talvella niin kukaan edes nää juurikasvua. Vai onko se virallisesti tyvikasvu. Juurikasvu kuulostaa paremmalta. Pointti ymmärretty kuiteski.
Tän stoorin perusteella kaikki on taas ihan perseestä jne. Mutta ei se nyt niin mene. Pieniä ja suuria valopilkkuja siellä täällä. Niistä sitten lisää jahka asiat selkenee.

Oon ostannu taas jos jonkinmoista vaatetta. Esimerkkeinä takki, pvc "korsetti" jne. Samalla, kun uutta roinaa on kertynyt kaappeihin olen vanhoja laittanut eteenpäin. Joittenkin vaatteitten kohdalla tulee vaan semmonen, että ehkä tätä viel joskus käytän. Todellisuudessa en tuu käyttämään ja jos sen vaatteen käyttö on muutenkin ollut max 2 kertaa vuodes niin pois joutaa. Hius juttujakin olis menossa pois. Kuituja sekä cyberloxit. Liekö toi edes niitten virallinen nimi?
Helpointa olis, kun joku randomi tulis vaan penkoo mun vaatekaapin ja veis haluamansa mennessään. Ei tarttis mittailla rinnanympärystä tai miettiä paljonko postit maksaa. Tai varailla tuotetta ja ostaja ei sitten sitä otakkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti