lauantai 15. helmikuuta 2014

Paskoja kuvia ja muuta lässytystä

Päivät mennyt taas töitä tehdessä. Ja tulee menemäänkin. Tyhmänä lupauduin tekemään tämänkin päivän vuoron vaikka oikeasti olis ollut vapaata. No rahalle on aina käyttöä. Seuraavalla viikolla tulossa pidemmät vapaat joten eiköhän tämä tästä.
Kävin eilen kirpparilla. Mulla on nyt joku kirpparibuumi päällä. Aina kun vaan on tilaisuus käydä kirppiksiä kiertämässä niin menen. En edes tarvitse uusia vaatteita tai muuta roinaa mutta silti kiva kierrellä. Taas löytyi vaikka mitä kivaa. Slipknotin paita 50 senttiä ja muutama family guy boxi muutamalla eurolla. Hyvä, että en kerinnyt noita vielä tilaamaan netistä.

 Olin laiska enkä jaksanut vaihtaa häivekoruja pois töitten jälkeen joten sen takia "puuttuu" pari läväriä naamasta. Jos tarkkaan katsoo niin nuo korut kyllä näkee. Näppärä keksintö.

Oon jo hyvissä ajoin katsellut festari/keikka tarjontaa tulevalle kesälle. Ongelmaksi muodostuu nyt se, että on liikaa vaihtoehtoja. Joka tapahtumassa on aina joku bändi minkä haluaisi nähdä. Osa tapahtumista osuu vielä samalle viikonlopulle. Tuska kutkuttelee tällä hetkellä eniten. En vain tiedä meniskö sinne yhdeksi päiväksi vai kolmeksi. Täytynee odottaa sitä päiväkohtaista aikataulua. Sit tekis mieli lähtee telttailemaan johkin kauempana olevalle festarille. Köyhällä kun ei ole varaa siihen hotelliin... Ei vaan. Tuo telttailu tuo aina oman fiiliksen siihen tapahtumaan. Tässä käy kohta niin, että en osaa päättää mihin menen ja huomaan kesän olevan jo ohi. Ei näin.

Jos nyt kevyesti likainen tuo peili minkä kautta kuvan nappasin... Tuo takki mikä kuvassa näkyy löyty huuto.netistä. Merkki tais olla Poizen industries ellen nyt hirveästi huijaa. Makso huikeat 5e+ postit. Just sopiva näille keleille. Ei tarvii laittaa hupparia alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti