perjantai 7. helmikuuta 2014

SLK- levyn ennakkokuuntelu

Torstaina oli siis Stam1nan SLK-levyn ennakkokuuntelutilaisuus. Oltiin Pasilassa ylen radiotalolla. Päästiin sinne hyvissä ajoin ja Emil näytti olevan heti aulassa. Tosin poistu siitä haastatteluun. Ooteltiin siinä aulassa jonkin aikaa ja sit tultiin huutelee. Seuraa johtajaa meiningillä mentiin M1 studiolle. Sieltä löyty jos jonkinmoista soitinta. Ei muuta, kun perse penkkiin. Aluks katottiin keikkavideoo ja ooteltiin, että bändi pääsee paikalle. Sieltähän ne sitten tuli ja sit piti ottaa ryhmäkuva yleX pyynnöstä.

    Kuva ei esittelyjä kaipaa. Jokainen tunnistaa varmasti bändin (ja minut).

 SLK pyörimään ja kuuntelemaan, että miltäs se nyt kuulostaakaan. Voin kertoo, että rupes olemaan aika levoton olo jo toisen biisin kohdalla. Ois tehny mieli lähtee van joraamaan ja heilumaan omiaan. Istuttiin vaan kiltisti paikoillaan. Huvittava hiljaisuus aina biisien välissä. Kukaan ei sanonu mitään. Taidettiin olla kaverin kanssa ainoita jotka siellä puhu koko ajan. Muut varmaan tykkäs. Sen verta annan tästä tapahtumasta miinusta, että olis voinu olla vaikka sanat näkyvissä jossain. Biisin nimet olis ollut myös kivat. Sekä bändiltä pieni kommentti kyseisestä biisistä. Mitään näistä ei tullut. Olo oli, kun kirkossa istuis.

    Ai miten niin noi hiukset erottuu joukosta...
                    Kuva Hanne Kautto

Sit päästiin bändin kanssa yhteiskuviin. Nimmareitakin jakoivat. Kuittailivat mm. mun luonnollisesta hiusväristäni ja Pexi kysy, että oonko ajatellut lävistyksiä ottaa. Pientä kettuilua ilmassa? No joo kaikinpuolin mukavaa porukkaa.                                                              Kirjottaa kirjottaa


Jahka oltiin kuvat otettu ja kuulumiset vaihdettu niin bändi poistui sanomataloa kohden. Niillä oli siellä levynmyynti sekä fanitapaamis hommia. Me jatkettiin viel katsomalla K18V dokumentti. Oli ihan mielenkiintonen video ja tunnnistin jopa itseni siltä videolta.

Levystä kommentoin sen verran, että siellä oli jotain uutta sekä vanhaa. Joissain kohdissa tuli semmonen olo, että tän mä oon kuullut jo. Yks biisi oli taas semmonen, että ihmettelen miksi se on edes tuolla levyllä. Mutta kaikin puolin kuulosti hyvältä. Panzerfaust ehdoton suosikki. Joten käykäähän ostamassa uusin levy.


Mutta lukijat hei. Huomasitteko, että mulla on hiustenväri vaihtunut. Ainakin osittain.

3 kommenttia:

  1. Oon niin kade! Ite huamasi se kyseise sposti vast tunni jälkee ku se oli tullu, ei mitää mahiksii et ois tonne päässy :x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ite just vapaalla sinä päivän ja huomasin sen s-postin joku 10min sen saapumisen jälkeen. Olis olllu kiva tietää kuinka nopsaa porukka on siihen vastaillu.

      Poista