keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kone kiinni ja ulos

 

Kuinka hankalaa on saada onnistuneita kuvia? Todella hankalaa. Osa tärähtäneitä ja osassa joku muu asia ei miellytä. Jahka on ottanut 50 kuvaa joista poistaa puolet. Niistä lopuista lisää osan tänne blogiin ja toteaa, että liikaa samanlaisia. Jäljelle jää muutama onneton kuva.

Laittelin pötköjä päähän, kun oon lomalla ny. Kaupungilla käydessä kuului jos jonkinmoista supinaa. Enimmäkseen lasten suusta. En tiedä onko se tuo väri mutta pikku likat yleensä kehuu. Noissa muksuissa on se ärsyttävä puoli, kun jää tyyliin suoraan naaman eteen tuijottaa. Hyvä että en tänäänkin kävellyt muutaman muksun yli kun tarvii jäädä eteen seisoskelemaan haavi auki, silmät pyöreinä.Pitäis pakkaa reppu valmiiks huomista varten mutta ei "jaksa". Viime aikoina tullut roikuttua koneella ihan liikaa. Pitäis tehdä vaikka mitä mutta istun koneella. Sitten teen taas hirveässä kiireessä kaiken.
Huomenna pitäis lähteä Seinäjoelle. Aattelin kävästä Tuurissa samalla reissulla. Hyvä törsätä tällee alku kuukaudesta ja huomata parin viikon päästä, että tili tyhjänä.


Nyt mä otan itseäni niskasta kiinni ja suljen tämän koneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti