maanantai 21. huhtikuuta 2014

Viikonloppuja kerrakseen

Olipas viikonloppu. Olin siis vapaalla la-su. Lauantai kului kavereita morjenstaessa. Päivällä R: kanssa kaupungilla. Ihanan lämmin keli niin tarkeni ihan ulkona istua. Sieltä tallille ja porukoilta hakemaan motskari. Nopee pyörähdys kotona ja taas liikkeelle. Kävin M morjenstamassa pitkästä aikaa. Soitin vielä yhdelle kaverille joka asuu samassa kaupungissa M:n kanssa. No sehän oli juur kotiin menossa niin ei muuta, kun kylään. Lähdettiin sitten keksin kanssa Hämeenlinnassa käymään. Tuli ajettua "pientä" ylinopeutta motarilla. Tuntu kypäräkin nousevan jo päästä, kun puhalsi sen verran vastaan. Mentiin abc:lle istumaan ja syömään. Oltiin kun pahaiset amikset, kun jäätiin kaupungille heittää rinksaa.

Lauantai illan hurjat eväät. Kolmioleipää ja mehua. Piti hakee jäätelöökin, kun teki mieli.

Sunnuntain pääsin valmiiseen ruokapöytään ja oli kyllä taas niin hyvät herkut. Reippaana maha täynnä tallilla käymään. Oli hitusen ähky olo. Sunnuntai hurahti ihan hetkessä ohi, kun piti tuijottaa kelloa jotta pääsee ajoissa nukkumaan. Herätys taas neljän kieppeillä.

Siinähän se viikonloppu menikin. Vois olla useammin tämmösiä päiviä, että ei edes kerkiä miettimään mitä tekee. Menee vaan paikasta toiseen. Sai jutella ihmisten kanssa joita en oo nähnyt aikoihin. Kuulla omituisia asioita jne.

Ostin uudet kengät jonkin aikaa sitten. Ei ne ny ihan uudet oo mutta uudet mulle. Noi on ollut ostoslistalla jo vuosia mutta nyt tuli vastaan suht ok hintaluokalla niin oli pakko ostaa. Yksi miinus noissa kengissä on. Toi pohja on niin tasanen, että kävelystä tulee helposti töksähtelevää. Jos kaartuis hiukan edestä ylös niin askellus olis pyöreämpi. On ne silti ihanat! Oon taas normaalin ihmisen mitoissa, kun kiskasee noi jalkaan.


                     

                                            Tätä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti