keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hetkeksi hengähdän

Kiirekiirekiire. Ei kerkeä. Täytyy mennä jo. Tätä se on ollut viime päivät. Meet paikasta toiseen ja yrität olla ajoissa paikalla. Nyt on kaksi vapaapäivää joten kerkiää hetken vaan olla. Viime aikoina on tosiaan tuntunut siltä, että vuorokauteen sais lisätä muutaman tunnin. Viikkoon yksi päivä lisää ei olis pahitteeksi. Harmittaa, kun työ tuntuu vievän nyt suurimman osan ajasta. Viikonloput menee töissä joten harrastus kärsii. Pystyn kyllä heppailemaan mutta kilpailut saa taas unohtaa. Käy kateeksi niitä ihmisiä jotka käy melkein joka viikonloppu kisoissa. Laskin, että tälle vuodelle tulis kymmenet kisat minne itse pääsen. Jei.....
Viikonloppu työt haittaavat myös parisuhdetta. Kaukosuhteessa olevana näkee toista ihan liian harvoin. No ehkä tämä tästä vielä jossain kohtaa kääntyy paremmaksi.


Kuvan otosta taitaa olla kuukausi. Vielä oli vähän lunta maassa ja hiuksetkin kivan väriset. Tällä hetkellä näissä hiuksissa on ripaus kulahtanutta sinistä. Pinkki on edelleen pinkki mutta siinäkin selviä vaaleita kohtia. Jaa, että pitäiskö värjätä hiukset. No pitäis mutta yritän sinnitellä vielä muutaman viikon ja sit värjäämään.

Pitäis käydä postista hakemassa muutamat kengät. En oo pysynyt enään laskuissa monta paria kenkiä löytyy. Liian vähän niitä on edelleenkin, kun monesti joutuu toteamaan että ei ole vaatteisiin sopivia kenkiä. Tällä hetkellä kovimmalla käytöllä on maiharit. Niillä on hyvä ajaa motskarilla. Vaihteiden vaihto onnistuu ja ne pitää vähän vettä.

Oon ihan koukussa viikingit sarjaan. Muutama jakso enään katsomatta toisesta kaudesta. Se on vaan niin hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti