sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pelkkää tuskaa!

Tästä tulee nyt todella sekava teksti, kun on paljon asiaa sieltä täältä.
Eli oon nyt ollut pari päivää tuskassa. Perjantaina Children of bodomia sekä Dimmu borgiria kattomassa. Tuli siel nähtyy muitakin bändejä mutta noita lähdin katsomaan. Keli oli erittäin lämmin ja yritin pitää hupparia pään päällä, että en saa auringonpistosta. Bodomin sai kattoo eturivissä. Yllätyin positiivisesti, kun soittivat enempi vanhempia biisejä. Setti lähti käyntiin needled 24/7. Kuultiin myös Lake bodom, Bodom beach terror, Hate crew deathroll jne. Soittoaika oli reilu tunti mutta se tuntui paljon lyhyemmältä ja keikka olikin hetkessä ohi. Lavalla nähtiin myös Lost societyn pojat grillaamassa. Heittelivät satunnaisesti yleisöllekkin ruokaa.
Borgiria tuli katseltua hiukan kauempaa, kun ei enään kuulu niihin suosikeihin. Tätäkin bändiä tullut fanitettua nuorempana. Mutta oli kyllä ihan kiva nähdä livenä.
Kerkesin muutamat kuvat ottamaan ja puhelin meni jumiin. Näyttö oli valkosena jossa meni mustia viivoja. Ei suostunu sammumaan ja menetin jo toivon ton laitteen suhteen. On siis näyttö jo naarmuilla, kun on tippunut mutta toiminut silti normaalisti. Luuri sai sit viettää taskussa loppu päivän ja, kun sen sieltä kaivoin niin oli näyttö pimeenä. Sehän lähtikin taas normaalisti käyntiin. Tosin akun oli tyhjentänyt lähes kokonaan. Olin sen aamulla ladannu ja iltaan mennessä oli tyhjä. Tossa puhelimessa akku kestää normaalisti viikon verran, kun sen kerran lataa. Ollut siis joku ohjelma päällä jumitus tilan aikana. Pitäis varmaan hommata uus puhelin, kun vaan keksis että mikä.

Perjantaina mulla oli jalassa demonian kengät ja kiitos niiden jalat rakoilla. Noissa kengissähän on ne tekstit suurinpiirtein kantapään kohdalla. Siis semmonen pohjaan ommeltu pieni kankaan pala. Vasemmasta kengästä lähti pohjallinen kantapäästä irti. Eiköhän toi teksti osion kohta painanu niin, että mulle tuli verinen rakko kantapäähän. Tää, kun tapahtu jo ekana päivänä niin tää kävely on ollut todella rattoisaa. Täytyy käydä ostaas pikaliimaa ja laittaa toi pohjallinen kiinni. Tai sit vaan revin sen helvettiin ja haen kaupasta uudet kunnon pohjalliset. Ja tosiaan, kun asemalta tulee google mapsin mukaan 2,7km festarialueelle niin sitä kävelyä tulee melkosesti yhden päivän aikana.
Mun pitää myös kuulemma opettaa mun paidalle käytöstapoja, kun se puhuu rumia. Kiitos vaan tästä tiedosta sille ohi menevälle pyöräilijälle.

Lauantaina päräytin junalla jo päivällä keskustaan. Piti käydä vähän ostoksilla. No siellähän oli tietysti se ihmeen pride kulkue. Ei muuta, kun kaupasta toiseen ja maan alta ninjailemalla etiäpäin. Käväsin cybershopissa ja morticiassa. Tohon jälkimmäiseen liikkeeseen mentäessä sain hetken kattella rauhassa, kunnes omistaja bongas mut. Oon kuulemma melkein niin pelottava, että uskaltaako mua lähestyä ollenkaan. Totes samalla, että on ihanaa saada liikkeeseen tämmösiä ihmisiä. Rupee kuulemma jo kyllästyttämään tavalliset tallaajat ketä liikkeessä käy päivät pitkät... Heti se esitteli jotain överi niitti sukkanauhaa. Ei ollut omaan makuun. Kiskottiin mulle myös korsetti päälle joka oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä koska materiaalina pvc. Tosin tällee loppu kuukaudesta ei siellä tilillä miljoonia ole joten se jäi ostamatta. Totesin kyllä, että tuun muutaman viikon päästä uudestaan käymään ja ostan sen sillon jos on vielä jäljellä. Tarttu sieltä mukaan yks musta mekko tai mikä se nyt viralliselta nimeltänsä onkaan. Siitä kuvia ehkä joskus.

Olin hyvissä ajoin tuskassa ja jäinkin odottelemaan kätilöitä niitten lavan eteen. Meinas tulla varjossa ihan kylmä toppi, sukkikset ja hame yhdistelmällä. Tilanne korjautu kyllä, kun bändi aloitti. Vajaan tunnin sai laulaa mukana ja heilua omiansa. Onnittelut vaan mun vieressä olijoille. Muutama ihminen sai varmasti maistaa hiuksiani... Keikan aikana kuultiin nimi kivessä, grand ball, tirehtööri, minä määrään jne. Eli perus settiä. Eikä nähty Speggelin kikkeliä vaikka sitä koko yleisö hoilaskin. Vai mikä tom of finland se olikaan sen kulkueen takia.
Ja mikä se sellainen pikajuna on jolla kestää 1,5h Helsinki Riihimäki väli. Lähijunallakin pääsee jossain 50min. Go VR Go.
Tänään olis vielä Satyricon jonka keikkaa odotan todella innoissani. Ainut miinus on, että ulkona sataa. Kaks aurinkoista päivää takana ja heti vettä niskaan.
Ei ton parempaa asukuvaa löydy. Tiettekö kuinka häiritsevää on, kun näätte jonkun ihmisen ja ei saa päähän missä on sen nähny. Kattelin tuolla perjantaina, kun oli tutun näkönen ihminen mutta en vieläkään saa päähän missä olen sen aikasemmin nähny. Sitten toinen on, kun näät jonkun ja toivot että se ei tunnista sua. Yhden urpon tuolla näin ja sen kohdalla tuli just semmonen, että toivottavasti ei tunnista. Mua on muutenkin niin hankala tunnistaa. Pinkit hiuksethan on niin huomaamattomat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti