tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pelkkää tuskaa 2

Sunnuntai, viimeistä viedään. Keli oli mitä mainioin synkemmälle musiikille nimittäin vettä sato. Ennen  lähtöö mietin, että onko edes järkeä laittaa meikkiä mutta noi pysy yllättävän hyvin naamassa. Käppäilin super hitaasti festarialueelle ja olin silti "liian aikasin" siellä. Jäin toiseen riviin oottelemaan Satyriconia. Porukkaa oli todella vähän paikalla. Kuten kuvasta näkee. Kuva siis toisesta lavasta. En nyt muista kuka siellä esiinty sillon.

En viittinyt ottaa enemppää kuvia, kun puhelin tykkää hyvää sateesta. Porukkaa rupes pikkuhiljaa pakkautumaan lavan eteen ennen keikkaa. Satyricon soitti kaikki biisit mitä halusinkin kuulla. Kuten king, now diabolical, black crow on a tombstone, fuel for hatred jne. Oli itellä niskat sen verran jumissa, että pään heilutus oli aika pientä. Mutta on se laulaja yhtä hyvän näköinen livenä kuin netissä nähtynä. Saas nähä millon tulevat uudestaan suomeen.

Sadekin loppui keikan loputtua. Lähdin samalla lampsimaan keskustaan. Haahuilin vähän missä sattuu, kun ei ollut kiire mihkään. Helsinki on toisaalta kaunis kaupunki mutta toisaalta helvetin ruma. Pää siellä hajois jos sinne muuttais. Toisaalta taas tykkään siitä hälinästä mitä siellä on. Siellä on hyvät yhteydet kaikkialle joten on helppo kulkea. Sekä siellä on tapahtumia/keikkoja ym vähän väliä.

Pitäis varmaan käydä vähän useammin keikoilla/festareilla. Sunnuntaina tuli jopa vähän haikea olo, että tää oli nyt tässä. Syksyllä sitten klubi keikkoja kiertämään. Tääkin kaatuu siihen, että oon aina töissä..

Arki painaa taas päälle. Paljon on kyllä kaikkia arjesta poikkeavia suunnitelmia meneillään. Loman alkuun on 7 työpäivää ni täs rupee olee ihan voiton puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti