keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Täällä taas muutosten kera

Tää blogi palaa taas kuvioihin. Tämän hetken kestäneen tauon aikana on tapahtunut kaikkea. Tauon syy oli siis muutto. Pääsin vihdoinkin kerrostalo kämpästä pois rivitaloon. Nyt on sauna ja takapiha. Kyl on päheetä. Vuokralla ollaan edelleen. Pysyn edelleen samassa kaupungissa missä olen monta vuotta asunut. Muutto matka oli muutaman kilometrin joten se oli helppo tehdä. Muutimme jo sunnuntaina mutta kaikki laatikot ei ole vielä löytäneet omille paikoilleen. Kyllä tämä tästä..

Eilen vetäsin nimen paperiin. Tämä paperi oli sopimus uudesta työpaikasta. Teen satunnaisia vuoroja edellisessä duunipaikassa jos tunnit ei riitä. Raha, kun ratkasee tässä maailmassa. En kerro sen enemppää mitä työtä rupean tekemään mutta ala vaihtuu kokonaan. Odotan innolla uusia haasteita.

Hiukseni värjättiin takaisin pinkiksi. Nää on niin ihanat nyt. Edellinen väri rupes olemaan niin haalistunut, että ei sitä jaksanut kattella. Tällä hetkellä hiukset on enempi punaset, kuin pinkit. Siitä se väri tasoittuu vähitellen. Kuvaa ei näistä kutreista ole mutta eiköhän semmonenkin järjesty jossain vaiheessa.

Saa nähdä kauanko tämä väliaikais netti toimii. Heitin ton masiinan ulos jotta sain tämän toimimaan. Piuhat vaan ikkunan kautta sisään. Tää on talven tullen vähän huono ratkasu. Oman netin pitäis tulla käyttöön kuun puolesta välistä.

Maanantai alkoi kurkku kivulla ja tänään se on pahentunut räkätaudiksi. Flunssa lienee hienompi nimi. Tän taudin kanssa tuo valtava septumi on ei niin käytännöllinen kapistus. Saa nähdä kauanko tätä röhää kestää.

Tuntuu, että on laittanut koko elämänsä uusiksi. Vaikka kaupunki on ennestään tuttu mutta asunto ja työ vaihtuvat on muutos suuri. Katsotaan miten asiat lähtevät rullaamaan omalla painollansa. Teitä lukijoitakin on tullut muutama lisää, hienoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti