keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pälinää microdermaleista

Mulla oli viime kuussa synttärit ja sain lahjaksi hp:n kannettavan. Edellisessä koneessa ei kuulunut enään äänet ja kone muutenkin takkuili omiansa. Oli siis aika vaihtaa jo uuteen. Yksi miinus näissä uusissa koneissa on. Se on niitten käyttöjärjestelmä. Sama minkä takia en osta koskaan nokian lumia puhelinta (en ole kyllä kuullut mitään hyvää tuosta luurista). Se käyttis on ihan syvältä.
Tässä koneessa on webkamerakin. Jotenkin en oo sujut ton laitteen kanssa, kun en ole koskaan sellaista omistanut. Toisaalta tolla vois saada ihan hyviä pärstä kuvia. Älkää siis ihmetelkö jos kohta ilmestyy pelkkiä naama kuvia.
Pieniä muutoksia tehty tähän koneeseen jotta saanut tästä mieleisen. Joten ei siis valittamista tämän suhteen. Kelpaa taas kirjoitella.

Mulle kävi pieni työtapaturma. Tai no tätä nyt ei voi ehkä semmoiseksi sanoa mutta töissä tapahtui kuitenkin. Oon ihmetellyt, kun tökkäsen vähän väliä käteni johkin kulmaan eikä nuo microdermalit oo lähtenyt mihkään vaikka kipeetä on ottanut. Tein reippaasti hommia töissä ja tökkäsin taas käteni yhden levyn reunaan. Otti kipeetä, kun osui suoraan koruun ja jatkoin töitä tapani mukaan. Hetken päästä rupesin kättä kokeilemaan ja ihmettelin, että noin terävää korua ei mulla ole. Yksi dermaleista olikin lähtenyt puoliksi irti. Kiva. Mietin, että millä saan sen takaisin, kun ei meinannut mennä. No tarpeeks, kun sitä survoi peukalolla niin napsahti paikoilleen. Tuo napsahdus on aina niin mukana. Ne joilla on dermaleita niin tietää mistä puhun, kun korua laitetaan. Nuo dermalit otin kesäloman aikana eli ovat olleet vasta kolmisen kuukautta ihossa. Tuossa ajassa ei näköjään kerkiä kunnolla jämähtämään ihon alle. En muutenkaan ole kauhean varovainen noiden korujen kanssa. Samaa sähellystä kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti