lauantai 6. joulukuuta 2014

sataseitenykkönen

Se olis sitten jo joulukuu. En tajua mihin tää aika menee. Välillä tuntuu, että ei jaksa tehdä mitään ja päivät menee löhötessä. Toisinaan taas on niin kiire, että menee vaan paikasta toiseen.
Kävin vihdoinkin paljon puhutussa goodmanissa. Ennen, kun se edes avattiin niin jo tippui laattoja motarille. Avajaisissa ihmiset jonotti yöstä asti, jonkun halvemman puhelimen takia. Tota paikkaa on jotenkin niin hehkutettu, että ootinkin siltä jotain. Jokseenkin pettymys koko pulju. Vaatekauppaa toisen perään. Kaikki kopioita toisistaan. No joo ohan toi Hämppälinnalle iso juttu, kun ei siellä muutenkaan oo ollut mitään. Mutta täytyy sanoa, että mieluummin otan junan tai auton ja lähden vaikka Helsinkiin ostoksille. Onko muut käyneet jo kyseisessä kauppakeskuksessa? Mitä olette mieltä?

Tiettekö sen tunteen, kun sulla on selkee visio mistä kirjotat tänne. Saat ensimmäisen asian kirjotettua ja unohdat loput. Nyt on just semmonen olo. Mitään en muista mistä piti kirjottaa.

Joulu on ainakin perseestä. Siinä oo muuta hyvää, kun saa syödä ittensä ähkyyn. Ihmiset kiertää paniikissa kauppoja ja miettii, että mitä ostais kellekkin ja millä rahalla. Eiks oo helpompaa, että olis vaan ostamatta niitä lahjoja. Kauppojen keksintöä tääkin tuleva juhla päivä.

Eipä tänne sen ihmeempiä. Pärstä näyttää samalta, kun aina ennenkin. Hiukset kaipais ehkä hiukan väriä. Toi juurikasvu rupee olee aika super. Anteeksi tyvikasvu siis. Eiks parturit käytä tota termiä.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti