torstai 1. tammikuuta 2015

172

Joulu oli ja meni. Menny laskuissa jo sekaisin monena päivänä on syönyt erilaisia laatikoita ja kinkkua. Eiköhän siinä oo ollut tarpeeksi tälle vuodelle. Joulukuu on muutenkin ärsyttä kuukausi. Kaikki hössöttää joulusta. Joulu sitä joulu tätä. Sitten, kun joulu saadaan pakettiin niin alkaa uusivuosi. Kaupatkin on päivän kiinni niin mites me nyt pärjätään. Ostetaan vuoden ruokatarpeet kerralla. Mutta joulukuu on myös jostain syystä laskujen aikaa. Vakuutusmaksuja, ajoneuvoveroa, seurojenlisenssejä jne. Autokin piti katsastaa. Rahaa palanut siis ihan liikaa. Tammikuussa sama ralli jatkuu. Työttömyyskassa muistuttaa itsestään korotetulla jäsenmaksulla. Välillä epätoivo iskee, että eikö nää laskut lopu ikinä.

Piti käydä kattoos mitä elokuvissa tänä päivänä pyörii, kun ei ole tullut niitä seurailtua. Sieltähän hyppäs heti silmille madagascarin pingviinit. Noi hahmot on niin mahtavia, että tuo leffa oli vaan pakko nähdä. Meijän näytöksessä tais olla pelkästään pikkulapsia. Siin kohtaa tulee just semmonen olo, että kuka ei kuulu joukkoon. Leffa oli kyllä ihan hyvä.

Täällä ei siis mitään ihmeellistä tapahdu. En oo vieläkään saanu itseäni niskasta kiinni, että olisin kuvia saanut otettua. Sisällä on niin pimeetä, että siellä kuvaus ei onnistu. Ulkona taas on tällä hetkellä niin liukasta, että hyvä kun pystyssä pysyy. Jättää kameran jalustalleen ja käännän selkäni niin kamera on valunut jo johkin penkkaan. Puhelimen kamera on taas sen verran huono, että kuvista näkee aina millä ne on otettu. Jälki on siis hiukan sumeaa.

Loppuun vielä oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti