sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

174

Siitä on taas tovi aikaa, kun on tänne kirjoittanut. Mikä siinä muuten on, että tarvii potea "huonoa omatuntoa" jos ei hetkeen kirjoita. Tää sivu on kuitenkin periaatteessa mua varten. Eli kirjoitan kun huvittaa ja mistä huvittaa. Luen paljon eri blogeja ja tietyissä blogeissa oikein odottaa sitä seuraavaa tekstiä. Ihmisiä ne on jotka näille sivustoille kirjoittelee. Ja elämässä tuppaa tapahtumaan kaikkea mahdollista joten aina ei ole aikaa kirjoittaa. Suurin syy motivaation katoon on ollut talvi. Eipä oikein voi enään syyttää talvea. Aurinko paistaa ja on keväisen lämmintä. Joten enköhän minäkin heräile talviunilta.

Kun kevät koittaa niin se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Moottoripyörä kaivetaan esille. Muutama viikko sitten oli niin lämpimiä kelejä, että sormissa syyhys ja silmissä kiilu pyörän kuvat. Oli pakko päästä ajamaan. Ohan sillä sitten ajettukkin. Välillä kelit käyneet lähellä nollaa mutta silti on pakko ajaa. Auton dumppasin porukoiden pihaan. Katsotaan sitten syksymmällä sen kohtaloa.

Paskanen toi pyörä on kun mikä. Se nyt ei ole kuitenkaan se pointti tässä kuvassa. Sain myös kokeilla hiukan erilaista motskaria. Paikkana oli järvenjää jossa ajoin. Nää kaks pyörää on niin erilaiset ajaa. Alkuun oli jotenkin hankala ajaa crossilla mutta rupes sujumaan kuitenkin. Sehän pysyy jäällä pystyssä vaikka millasessa kaarteessa mutta silti mietti, että kaatuuko se. Toi oma motskari, kun lähtee luistamaan jo vesikelillä liiallisella kaasulla..

Sain sakotkin. Pientä ylinopeutta oli. Poliisit oli jättänyt ovelan jemma kameran. Asun niin korvessa, että en oo tommosia autoja nähnyt jossa on kamera sisällä. Näytti siis ihan normaalilta henkilöautolta kunnes salama välähti. Kesää odotellessa, että millon täräytän motskarilla tommoseen kameraan..

Jokainen tunnistaa kuvan henkilön. Eli käytiin katsomassa Sami Hedbergiä. Hyvä show, suosittelen.

Hevosen kanssa aloitettu kilpailut ja ne mennyt vähän miten sattuu. Kaasu löytyy mutta jarrut uupuu kokonaan. Pientä hienosäätöä niin siitä saadaan hyvä.

Hiukseni oon myös värjännyt mutta niistä ei kuvaa ole. Mustalla juuri muuten on pinkit vielä.

Mä tahtoisin hirveesti uusia tatuointeja. Asiaa ei paljoa auta lähes 600e vakuutusmaksut tässä kuussa. Katsellaan jos viimestään loppu kesästä sais lisää väriä pintaan. Ideoita on vaikka muille jakaa. Siinä nyt muutama juttu mitä oon puuhastellut, kun täällä on ollut hiljaista. Päivät menee pitkälti töissä ja tallilla. Ei paljoa tule niitä hetkiä, kun miettii että mitä tekis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti