lauantai 30. toukokuuta 2015

Onko sua ammuttu haulikolla naamaan?

Yleensä saan olla töissä rauhassa kuulematta naamastani kommenttia. Viime aikoina ihmisillä on ilmeisesti ruvennut olemaan kevättä rinnassa tai muuten vaan aivot narikassa. Vanhemmilta miehiltä saanut kuulla hyviä vitsejä. " Oletko ollut jänismetsällä, kun sulla on noin paljon hauleja naamassa?" "Onko sua ammuttu haulikolla naamaan, kun on noin monta haulia naamassa." Kummatkin ruvennut nauramaan oikein kunnolla. Voin vaan kuvitella mun ilmeeni. Tiettekö sen fiiliksen kun joku kertoo paskan vitsin ja, kun se vielä kohdistuu suhun itseesi. Semmonen vitsi, kun lopussa voi sanoa, että kerro sitten kun pitää nauraa. En minäkään mene noiden työpaikalle jauhamaan paskaa..

Oli työporukan kanssa syömiset/juomiset kaupungilla. Oli hetki aikaa räpsiä kuvia ennen, kun kyyti saapui. Tykkään tosta uudesta luurista ja sen hyvästä kamerasta. Mutta toi etukamera tai mikä lie sen nimi onkaan niin on ihan paska. Ohan se näppärää, että näät mitä kuvaat mutta laatu on mitä on.

Yllä olevasta kuvasta näkee parhaiten laadun. Näytän muutenkin joltain alienilta. No aina ei voi voittaa..

Oli pakko ottaa kuva, kun menee toi letti niin kätsysti noissa hiuksissa. Pitäis tilata pinkkiä lisää niin ei tarvii tota mustaa sotkee. Toisaalta tykkään mustasta väristä. Antaa kivan säväyksen tohon pinkkiin. Ainut miinus tässä on tää värin kesto. Värjäämisestä reilu kuukausi ja se osa mikä on mustalla värjätty on ruskea. Haalistuu siis todella nopeasti. Sihen, kun lisätään reilu juurikasvu niin tää on ihan nätti. nooot.

Kävin ottamassa uuden tatuoinnin. Jotenkin en oo vielä tottunut tossa kohtaa kättä olevaan kuvaan sillä se pistää silmään, kun sen näkee ohimennen. Jatkoa kuvalle tulee aikasintaan syksyllä. Katsoo nyt kuinka tässä käy.

                              Räkäkello.

Lisäsin itseni myös instagramiin. Etsivä löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti